Rotary København Nord er et netværk for erhvervsaktive. Vores medlemmer kommer for at styrke deres professionelle netværk og bidrage til andres. Det punkt er afgørende for os, og vi lægger mere vægt på det end de fleste andre Rotary-klubber. For eksempel har vi oprettet et ErhvervsForum, hvor vi kun taler forretning.

Kammeratskab er en anden afgørende værdi i klubben. Vi hygger os i gode venners selskab og tror på, at gode personlige relationer fremmer gode professionelle relationer. Et par gange om året er der mulighed for fælles aktiviteter – eksempelvis kursus i madlavning, vinsmagning, teateret og kombinerer det gerne med en kold øl eller en god bøf. Vi har også en årlig weekendtur. Tidligere har der eksempelvis være ture til Oslo med færgen og en weekendtur til Rom. Klubben har et festudvalg, der arrangerer aktiviterne.

Endelig er vi ligesom andre Rotary-klubber engageret i humanitært arbejde. Læs mere om vores samarbejde med Fountain House.

En ung klub – med medlemmer fra nær og fjern

Klubben blev stiftet i 2010, og det gør os til en ung klub i Rotary-sammenhæng. Det kan man godt mærke. I mange Rotary-klubber spiller regler, vedtægter og årtiers traditioner en vigtig rolle, men i Rotary København Nord foretrækker vi at holde formalia på et minimum.

Klubben har primært medlemmer fra Storkøbenhavn, men enkelte kommer så langt som fra Aarhus.

Medlemmernes gennemsnitsalder ligger aktuelt i slutningen af fyrrerne.