Klubbens profil

Rotary København Nord er et netværk for erhvervsaktive. Vores medlemmer kommer for at styrke deres professionelle netværk og bidrage til andres. Det punkt er afgørende for os, og vi lægger mere vægt på det end de fleste andre Rotary-klubber. For eksempel har vi oprettet et ErhvervsForum, hvor vi kun taler forretning.

Kammeratskab er en anden afgørende værdi i klubben. Vi hygger os i gode venners selskab og tror på, at gode personlige relationer fremmer gode professionelle relationer. Et par gange om året går vi derfor på museum, i biografen eller teateret og kombinerer det gerne med en kold øl eller en god bøf. Vi har også en årlig weekendtur, gerne med Oslobåden.

Endelig er vi ligesom andre Rotary-klubber engageret i humanitært arbejde. Læs mere om vores samarbejde med Fountain House

En ung klub

Klubben blev stiftet i 2010, og det gør os til en ung klub i Rotary-sammenhæng. Det kan man godt mærke. I mange Rotary-klubber spiller regler, vedtægter og årtiers traditioner en vigtig rolle, men i Rotary København Nord foretrækker vi at holde formalia på et minimum.

Medlemmernes gennemsnitsalder ligger aktuelt i slutningen af fyrrerne.