Erhvervsnetværk København

Fast mødested for vores erhvervsnetværk i København: Oslobåden ved Nordhavn i København, Dampfærgevej 30, hver anden onsdag.

Rotary København Nord er en netværksgruppe for professionelle. Vi har fokus på erhverv, og har et fast erhvervsforum hver anden uge, hvor medlemmerne kan dele deres erfaringer om forretning i fortrolighed med hinanden.
Vores medlemmer kommer fra mange forskellige erhverv – alt fra bank og revision til reklame, mæglere og fotografi – og størrelsen af virksomhederne som medlemmerne repræsenterer, spænder fra store til små.

Erhvervsnetværk med humanitært fokus

Udover erhverv og networking, har vi en fælles interesse for det humanitære arbejde, hvor vi blandt andet hjælper værestedet for psykisk udsatte Fountain House.
Kammeratskab er også en kerneværdi i klubben i København Nord. Vi hygger os i hinandens selskab, og tror på, at stærke personlige relationer også styrker det professionelle business netværk. Derfor går vi et par gange om året f.eks. på museum, i teater eller biograf, og fletter gerne en fadøl og en god steak ind. Vi afholder også normalt en weekendtur eller to i løbet af året – nogle gange med Oslobåden.

Vi mødes hver anden uge, hvor vores erhvervsnetværk starter med en times erhvervsforum, hvor vi har et emne som udgangspunkt, og man kan stille aktuelle spørgsmål, der kan vendes i gruppen. Herefter er der normalt foredrag af en ofte prominent person – der kan spænde alt fra topinvestorer til feltpræster, redningspiloter og politikere. Og til sidst slutter vi af med en lækker frokost, hvor vi kan tale sammen under afslappede rammer.

Lyst til at blive en del af et erhvervsnetværk i København?

Hvis du er blevet nysgerrig på at blive medlem af vores netværksgruppe, så kan du tage fat på et af vores medlemmer, forklare lidt om dig selv, dit erhverv og professionelle baggrund. Så vil vedkommende invitere dig med som gæst.
Kontakt Mark Kjær på mark@kempkjaer.dk for at aftale nærmere.

Tilhører du en af disse faggrupper?

Et udvalg af de faggrupper, som vi pt. er åbne for i netværksgruppen:

Arkitekter
Grafisk design
Håndværkere – VVS, tømrer, maler, murer
Sælgere
Frisør
Optiker
Tandlæge
Vinsælger
Startups
Vinduespudser
CSR
HR
Telemarketing
Butikker
Bager
Reklame
Catering
Chokoladebutik
SEO-folk
Adwords

Findes din erhvervsgruppe ikke på listen? Så hør os alligevel. Det vigtigste for os er at der er spredning i fagkompetencerne.